• +938 74 09 53
  • info@gimnasticmanresa.com

COMUNICAT OFICIAL

COMUNICAT OFICIAL

CLUB GIMNASTIC MANRESA

COMUNICAT OFICIAL escut

Arran de l’enrenou mediàtic que ha suscitat l’article publicat al diari El País Digital, el passat 18 de setembre de l’any en curs, que porta per títol «Les llavors de la corrupció», signat pel periodista John Carlin, el Club Gimnàstic MANRESA passa a efectuar les següents MANIFESTACIONS:

1.- El Club Gimnàstic MANRESA nega qualsevol implicació en el suposat «tripijoc» del partit disputat a Manresa, en data 30 de Maig de 2015, contra l’UE CORNELLÀ.

 

2.- Aquesta Entitat mai ha intentat ni participat en cap actuació extraesportiva que pretengui adulterar el resultat de les competicions, i així ho avalen els 70 anys d’història sense incidents.

 

3.- Que cap dels equips implicats han estat sancionats per la Federació Catalana de Futbol, procedint l’arxivament de la queixa inicialment interposada pel CE EUROPA, per no acreditar-se cap infracció.

El CE EUROPA no va recórrer l’arxivament de l’expedient, acceptant d’aquesta manera, la inexistència de cap infracció. Cal notar que ni tan sols l’àrbitre va fer constar cap irregularitat o anomalia en l’ACTA del partit.

 

4.- Que el Club Gimnàstic MANRESA condemna la falsedat de les acusacions efectuades en el citat article que són difamatòries i atempten contra l’honor d’aquesta institució i dels membres que la integren.

 

5.- Que el Club Gimnàstic MANRESA confia en l’honestedat, professionalitat de la seva plantilla esportiva i en la transparència de la competició, valors que es transmeten als seus jugadors.

 

6.- Que el Club Gimnàstic MANRESA ha posat l’assumpte en mans dels seus advocats perquè prenguin les mesures legals oportunes contra els possibles responsables de les manifestacions o actuacions que posin o intentin posar en dubte l’honorabilitat del Club.

 

Manresa, 20 de setembre de 2016

gimnastic
gimnastic